Puri Wulandari resort and Spa i Ubud på Bali

Puri Wulandari resort and Spa i Ubud ligger i hjärtat av Bali. Ubud var från början en liten hantverksby med steniga små vägar men är idag en mindre stad. Här är fullt med hantverk, meditation, restauranger, tempel, skön avkoppling och vackra vyer. De fantastiska dalgångarna med utsikt över risplantager har blivit ett signum för staden. Cirka en mil från stadens centrum utmed en av floddalarna ligger Puri Wulandari vackert beläget med utsikt över en vacker dalgång. Det erbjuds totalt 35 olika rum. Alla rum har hög standard och det finnse en egen pool till varje rum. Puli Wulandari resort and spa är ett härligt ställe där du kan koppla av och njuta av lugn och ro. För dig som söker avstressande atmosfär och hög standard är det här ett riktigt bra ställe.

En enda enslig och tillplattad stenlagd körväg är den enda synliga förbindelsen mellan dig och omvärlden. När du kommer till den magnifika öppna lobbyn hälsas du med en fantastisk utsikt över Ayungflodens djungel och grönska. Bortom den prunkance grönskan ligger redo att avslöjas alla 35 privata villor. De är vackert inbäddade i en serie branta sluttande vallar längs med dalen.

En romantisk favorit i avkopplande miljö

Puri Wulandari är en favorit bland nygifta och dig som söker romantiska stunder. Här kan du uppleva den friska tropiska lugna naturen tätt inpå. Det avlägsna ljudet av gamla ritualer från hantverk ger en känsla av det genuina Bali. Servicen är av hög kvalitet. Rummen och de privata villorna med sina privata pooler, har alla en säng med myggnät. Här har du blombad i ett nedsänkt badkar och du njuter av romantiska middagar under månskenet och kopplar av och njuter av intima stunder, Puri Wulandari är skräddarsytt för att tjäna och uppfylla din romantiska semester på Bali. Unna dig några sköna dagar i Ubud efter din dykresa i Indonesien eller liveaboard. Självklart ordnar vi det till dig som vill krydda semestern och inte bara fokusera på dykning.

 

  • 35 rum med privat badrum
  • Restauranger och bar
  • Egen Utomhuspool
  • Spa
  • Barnklubb
  • WiFi
  • Luftkonditionering / fläkt
  • 24h reception

All pictures with © approval from Puri Wulandari, Bali, Indonesia

#
Srikandi Villa (1 sovrum)

Den här villan på 200 kvm har en traditionell balinesisk arkitektur med en privat pool, vardagsrum och matplats utomhus med utsikt över floden Ayung och eget badrum med ett stort badkar. Denna villa har också en stor dubbelsäng som kan ordnas till två enkelsängar.

Som gäst har du tillgång till gratis WiFi på rummet.

#
Drupadi Villa (2 sovrum)

Den här villan på 340 kvm har 2 sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Här har du en privat pool. Inkluderar inomhus- och utomhusduschar samt djupa nedsänkta stora badkar.

Som gäst har du tillgång till gratis WiFi på rummet.

#
Drupadi Villa (3 sovrum)

Den här mycket rymliga villan på 400 kvm med 3 sovrum med dubbelsängar eller enkelsängar har elegant inredning och en privat utomhuspool. Det har också ett vardagsrum utomhus, och varje stort sovrum har stora bekväma sängar och ett eget badrum med utomhusdusch och nedsänkt badkar.

#
Maharana Presidential Suite

Den här mycket rymliga balinesiska villan på 500 kvm har 2 sovrum, ett med kingsize säng och ett med 2 enkelsängar. Ett vardagsrum utomhus och en traditionell dagbädd. Inkluderar ett bubbelbad utomhus, trädgårdsduschar inomhus och utomhus samt stora badkar.

Som gäst har du tillgång till gratis WiFi på rummet, butlerservice dygnet runt och 1 flaska vin gratis.