Rock Island Aggressor Palau

Rock Island Aggressor i Palau är ett drygt 30 meter långt och med nio meter brett skepp. Denna härliga liveaboarden är byggd för och drivs för komfort, säkerhet och stabilitet. Ombord Rock Island Aggressor liveaboard i Palau finns en stor rymlig salong. Du har ett stort soldäck med chaiselonger och solstolar, bar och grill. Det finns även plats i skugga för dig som önskar. Liveaboarden är dieseldriven och kryssar i 10 knops fart. Ombord har du 110-volts ström så du behöver adapters med dig för de amerikanska uttagen.

Ombord har du bekvämt boende för 18 gäster och det inkluderar 9 rymliga hytter. Det finns totalt 8 deluxehytter som har en queensize och en enkelsäng. Alla hytter har egen toalett och dusch. Det finns också en dubbelhytt (#9) med en hel- och enkelsäng, egen toalett och dusch. Hytt #9 är belägen på samma däck som övriga hytter men har ingång från dykdäck. Varje hytt har extra förvaring och individuell luftkonditionering. Hytterna har ett säkerhetsskåp ombord för att förvara värdesaker som pass, kontanter, kreditkort eller annat du vill förvara.

Två frukostar, en innan du dyker och en efter

I den stora luftiga matsalen serveras du väldigt bra mat minst tre gånger om dagen. Även snacks erbjuds och frukost har du tillgång till i två omgångar. En lättare frukost innan dagens första dyk och sedan den stora frukosten. Lokal alkohol  och dryck ingår ombord i deras all inclusivepaket. Förutom lyxen ombord har du också dykning i några av världens bästa vatten för att dyka med hajar, mantor och andra stora djur. Palau bjuder på mycket historia såväl under som ovan ytan.

Kombinera med några dagar på land eller stopp i Yap eller Filippinerna. En liveaboard till Palau någon gång under din dykkarriär är nästan ett måste. Kontakta oss för frågor och bokning och vi hjälper dig att sätta ihop din dykresa till Palau eller i kombination med en annan destination

Tekniska Specifikationer:

  • Längd: 32,3 m
  • Bredd: 9,1 m
  • Hytter: 9
  • Byggmaterial: Aluminium
  • Max antal gäster: 18
  • Besättning: 9
  • Nitrox: Ja
  • Laddningsstation: Ja
  • Tenders: 2

All pictures with © approval from Aggressor Liveaboard Adventures, Palau

Hytter tillgängliga ombord

#
Stateroom

9 luftkonditionerade hytter Hytterna har en bred dubbelsäng (nedre del) och en mindre våningssäng (övre del), privat badrum, klimatanordning och hårtork.
Totalt 8 deluxe stateroom och ett standard stateroom

Safaris i Palau

Palau Islands safari
Palau Islands safari

Här kan du uppleva allt från grottor och väggar till stora drop offs. Missa inte att simma bland miljoner (ofarliga) maneter i Jellyfish Lake. Överallt kan du njuta av den fantastiska sikten och av några av världens bästa dykplatser.

Om våra Liveaboarder

Här ovan söker och hittar ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för en dykresa. Fyll i och använd sökfunktionen i fälten med destination eller period och antal platser så hittar du tillgängliga platser lättare.

När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det många gånger inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!

Samtliga priser i exemplen här är endast för din liveaboard med dykning, boende och eventuella transfers när liveaboarder så erbjuder det i sina priser.

Prisexemplen är exklusive internationella flyg från Skandinavien.

På vissa liveaboarder kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och hamn- och marinparksavgifter som ibland betalas i förväg och ibland ombord på båten.

Kontakta oss för komplett paketpris inklusive flyg, eventuella hotellnätter och annat så återkommer vi snarast.

NOTERA!

Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för dina flyg.
Valutakurser ändras dagligen men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. För många liveaboarder kan en till två hotellnätter innan eller efter din liveaboard vara nödvändigt. Hotellnätter ingår ej i priserna här utan tillkommer. De här nätterna är ibland helt nödvändiga för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutningar på flyg vidare till din drömresa.

Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden om inte annat sägs. De inkluderar alltså inte flygdagar eller eventuella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med en offert om pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Vi rekommenderar att du bokar tidigt.