Solitude One Liveaboard Palau

Solitude One Liveaboard i Palau är ett före detta forsknings- och handelsfartyg som idag har gjorts om till en av världens kanske bästa liveaboarder. Båten tar totalt 22 gäster och har 10 hytter. Tre hytter är staterooms, sex hytter är deluxe och en hytt är fyrbäddshytt. Alla hytter har egen luftkonditionering, egen TV, hårtorkar, dusch, toalett och duschkräm.

Restaurangdelen eller loungen på mellandäck erbjuder mycket bra mat och det serveras dagligen helpension och snacks. Hela fem måltider per dag ingår; liten frukost, stor frukost, lunch, snacks och middag. Dessutom har du tillgång till kakor/kex och nudlar dygnets alla timmar. Baren är öppen dagligen för drinkar och andra snacks. I loungen finns även soft drinks som ingår i priset. Det är till och med ok att ta med egen dryck ombord utan kostnad.

Ombord finns en jacuzzi för skön avkoppling efter dagens dykning. TV finns ombord i loungen med ett stort utbud av filmer och även ett bibliotek med gott om böcker. Stort utrymme för kameravård och dykdäcket är väl anpassat med gott om plats för förvaring och svängrum. På övre däck hittar du jacuzzin och det finns även solstolar för avkoppling.

Stort dykdäck och GPS till alla dykare

Dykdäcket är stort och rymligt med gott om plats för kameror och annan utrustning. Säkerhet, service och komfort är tre grundpelare här. Ombord finns Nautilus GPS till alla dykare som vill, SMBs, vikter och bälten ingår liksom luft. Nitrox finns som extra tillval. Ombord finns tre kompressorer och man har tre följebåtar till hjälp för att underlätta kortare transporter till dykplatserna. Rebreather är möjligt men endast på helcharters där alla dykare använder detta. 

Önskar du kombinera din liveaboard här i Palau med dagar på land eller med en annan destination som till exempel, Yap, Filippinerna eller Truk Lagoon så är det bara att du kontaktar oss för mer information och bokning.

Tekniska Specifikationer:

  • Längd: 52 m
  • Bredd: 8,6 m
  • Hytter: 10
  • Byggmaterial: Stål Monohull
  • Max antal gäster: 22
  • Jacuzzi: Ja
  • Hastighet: 10 knop
  • Guider: 1 per 6 dykare
  • Nitrox: Ja
  • Tryckluft: Ja
  • Nautilus Lifeline GPS: Ja
  • Laddningsstation: Ja
  • Tenders: 3

All pictures with © approval from Solitude One, Palau

Hytter tillgängliga ombord

#
Master Stateroom

Tre hytter, två med dubbelsäng och en med två enkelsängar. Alla hytter har egen dusch/toalett. Två hytter ligger på huvuddäck och en hytt ligger på nedre däck. Alla hytter har egen TV, luftkonditionering, säkerhetsfack, hårtork.

#
Deluxe Cabin

Sex deluxehytter totalt, tre med dubbelsäng och en extra ovansäng – kan användas som dubbel eller två enkelsängar. Två hytter med dubbelsäng och en enkelsäng (våningssäng). Alla hytter har egen dusch/toalett. Alla hytter ligger på nedre däck. Alla hytter har egen TV, luftkonditionering, säkerhetsfack, hårtork.

#
Qaudruple Cabin

Ett rum för små grupper, familjer eller singelresenärer. Hytten har två enkelsängar och en våningasäng. hytter har egen dusch/toalett. Hytten har egen TV, luftkonditionering, säkerhetsfack, hårtork.

Safaris

Palau Islands safari
Palau Islands safari

Här kan du uppleva allt från grottor och väggar till stora drop offs. Missa inte att simma bland miljoner (ofarliga) maneter i Jellyfish Lake. Överallt kan du njuta av den fantastiska sikten och av några av världens bästa dykplatser.

Om våra Liveaboarder

Här ovan söker och hittar ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för en dykresa. Fyll i och använd sökfunktionen i fälten med destination eller period och antal platser så hittar du tillgängliga platser lättare.

När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det många gånger inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!

Samtliga priser i exemplen här är endast för din liveaboard med dykning, boende och eventuella transfers när liveaboarder så erbjuder det i sina priser.

Prisexemplen är exklusive internationella flyg från Skandinavien.

På vissa liveaboarder kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och hamn- och marinparksavgifter som ibland betalas i förväg och ibland ombord på båten.

Kontakta oss för komplett paketpris inklusive flyg, eventuella hotellnätter och annat så återkommer vi snarast.

NOTERA!

Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för dina flyg.
Valutakurser ändras dagligen men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. För många liveaboarder kan en till två hotellnätter innan eller efter din liveaboard vara nödvändigt. Hotellnätter ingår ej i priserna här utan tillkommer. De här nätterna är ibland helt nödvändiga för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutningar på flyg vidare till din drömresa.

Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden om inte annat sägs. De inkluderar alltså inte flygdagar eller eventuella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med en offert om pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Vi rekommenderar att du bokar tidigt.